Menu Sluiten

Bureaukasten

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

Informatie over bureaukasten.

Hoe bureaukasten op maat voorzien.

Er zijn verschillende stappen voor de bouw van bureau kasten. Om te beginnen kan je best de grootte van het bureau kast bepalen. U moet er een kiezen die ongeveer even breed en hoog is als het bureau zelf. Meet het gezicht frame en de basis stukken om ervoor te zorgen dat ze precies dezelfde breedte en hoogte. Zaag vervolgens de stijlen op de gewenste hoogte. Gebruik een afgetekend zaagblad om ervoor te zorgen dat de kast perfect haaks is. Tenslotte installeert u de frontlijst.

Gespecialiseerde leveranciers in Antwerpen richten burelen in met bureaulasten voor zowel professionele als particuliere doeleinden. Er kunnen kasten voorzien worden met verstevigde leggers om de draagkracht van.

More info

tags: Dressingkasten – Ingebouwde Kasten – Kasten Op Maat – Maatkasten – Opbergkasten Op Maat – 

Wenst u meer info over bureaukasten kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Bureaukasten

Keuken | Meubelmakerij | Slapen | Meubilair | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bureaukasten

home salon eetkamer slaapkamer bureau kasten tafels stoelen kleinmeubelen verlichting decoratie koopjeshoek veelgestelde vragen jobs contact infodomomeubelen.be bondgenotenlaan leuven bekijk hier de routebeschrijving infodomomeubelen.be bureaukasten zijn in trek bondgenotenlaan leuven routebeschrijving koopjeshoek veelgestelde vragen jobs contact open van maandag tot zaterdag van u tot u gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal volg je bestelling winkelwagen salon eetkamer slaapkamer bureau kasten tafels stoelen kleinmeubelen verlichting decoratie cadeaubon selecteer filters alles compleet bureau bureaukast bureaustoel ladenblok pcmeubel overige terug naar overzicht selecteer filters alles compleet bureau bureaukast bureaustoel ladenblok pcmeubel overige bureau heeft u een bureau nodig voor op kantoor of in de werkkamer bij domo meubelen amp deco heeft u de keuze uit mooie bureaus bureaustoelen ladenblokken pcmeubels en bureaukasten. Lees meer bureau kopen een bureau kopen de selectie met kantoormeubelen en bureaursqu.

fraikinstraat herentals t. infomeubelendom.be bureaukasten .

Feiten over Bureaukasten

leugenberg ekeren over ons materialen blog contact kasten op maat dressingkasten slaapkamers bureaukasten keuken op maat badkamermeubel en toilet woonkamers boxsprings bureaukasten burelen wij richten burelen in met bureaukasten voor zowel professionele als particuliere doeleinden. Onze kasten worden voorzien van verstevigde leggers om de draagkracht van dossiers te garanderen. Met uittrekbare tabletten zorgen we voor extra werkruimte Informeer je over bureaukasten De achterste kastdelen zijn dan weer vlot bereikbaar door gebruik te maken van laden en mappenladen bureautafel op maat ingewerkte of bijhorende bureautafels worden tevens op maat gemaakt ook hier kan u kiezen voor een ergonomische werkplek door gebruik te maken van een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau. Onze realisaties niets is standaard in elke bureauruimte maken wij voor u de meest handige opstelling en indeling voor uw bureau of kasten op maat steeds met o.