Menu Sluiten

Op Maat Gemaakte Kasten

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Kasten Op Maat – Oplossing Met Ingemaakte Kasten – Opbergkasten Op Maat – Oplossing Kasten Op Maat – Maatkasten – 

Wenst u meer info over op maat gemaakte kasten kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Op Maat Gemaakte Kasten

Meubelen | Keuken | Meubilair | Meubelmakerij | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Op maat gemaakte kasten

sluiten over ons nieuws contact nl fr en de groene poort meubelen op maat verlichting deuren ramen luiken hangkasten foto s op doek totaalprojecten menu home maatmeubilair handgemaakte meubelen voor elke ruimte maatmeubilair handgemaakte meubelen voor elke ruimte bij de groene poort vindt u niet alleen oude schatten. U laat er ook uw eigen nieuwe grenen of eiken maatmeubilair maken op maat gemaakte kasten raming aanvragen Een gerieflijke inbouwkast elegante commode of stijlvolle salontafel. Of een rustgevend nachtkastje handige cdopberger of geraffineerde vitrine. Ook voor zetels tvmeubels boekenkasten dressings en bureaus bent u aan het juiste adres. Tijdloos maatmeubilair met of zonder likje verf in onze showrooms in vichte ontdekt u al een groot deel van onze handgemaakte meubelen. Maar omdat het om maatmeubilair gaat is ons echte aanbod natuurlijk veel ruimer. Uw favoriete uitvoering en kleur in exact de juiste maten bespreek het gewoon met ons. Creatie n installatie van maatmeubilair koopt u uw handgemaakte meubelen bij ons dan meten wij ter plaats.

navigation main navigation search home over ons projecten fotos lijst hospitality horeca facilitaire dienstverlening gezondheidszorg diversen producten balies keukens bedden kerkmeubilair bar kasten vloeren wereldbar contact mobile navigation home over ons projecten fotos lijst hospitality horeca facilitaire dienstverlening gezondheidszorg diversen producten balies keukens bedden kerkmeubilair bar kasten vloeren wereldbar contact close kasten voorbeeld van op maat gemaakte postvakkast bij het onderwatershof in rijswijk voorbeeld van op maat gemaakte kast in heel. Voorbeeld van op maat gemaakte kast bij de venloene in loon op zand elke prijsofferte is gratis en zal met de grootste zorg behandeld worden. Contact schell projects n.v. Hoge mauw c arendonk belgi tel infoschellprojects.be www.schellprojects.be schell industries b.v. Witveldweg av belfeld nederland tel schellindschellind.nl www.schellindustries.nl bemag objekteinrichtungen ag netzenstrasse sissach zwitserland tel be.

Data over Op maat gemaakte kasten

spring naar de inhoud menu startpagina kasten op maat prijs offertes vergelijken de website voor meubels op maat ben jij op zoek naar een meubelmaker of schrijnwerker die voor jou een kast op maat moet maken heb jij een leuk idee voor een kast maar ben je zelf totaal niet handig een meubelmaker kan jouw ideen uitwerken en realiseren tot een compleet meubelstuk. De prijs die een vakman vraagt voor jouw droomkast verschilt per firma en per project lees meer over op maat gemaakte kasten Mecomeubel.be is de website om de prijzen van meubelmakers te vergelijken om uiteindelijk de juiste vakman voor jouw klus te vinden. Hoe werkt onze website als jij graag een meubelmaker wilt inschakelen is het verstandig om prijzen te vergelijken. Wij hebben een offertedienst opgezet om jou hierin te voorzien. Met een enkele offerteaanvraag kan jij de prijzen vergelijken van meubelmakers die werkzaam bij jou in de regio. De offerteaanvraag is geheel vrijblijven.