Menu Sluiten

Stapelbare Klaptafels

Met het assortiment horecameubilair bewijst Astranova haar diversiteit.In onze brede waaier aan horecastoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder horecainterieur een antwoord.

Bij ons zit U goed!

Met het assortiment projectmeubilair bewijst ASTRANOVA haar diversiteit. In onze brede waaier aan stoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder interieur (horeca, project of privé) een antwoord.

U bepaalt zelf de kleuren en de afwerking. De zitbanken worden in eigen atelier volgens uw maten ontworpen. Ook herbekleding van uw stoelen of zitbanken is mogelijk. Overtuig uzelf, bij de horecameubelen van ASTRANOVA vindt u zeker uw gading !

Ben je er nog niet aan uit en wil je meer info ?? Bel dan gerust 09/228.80.20 of stuur een mail. We doen ons best om u verder te helpen!

00537380053738

Meer info

tags: Projectmeubilair – Tafels Horeca – Zitbanken – Terrasmeubelen – Projectmeubilair Oost-vlaanderen – 

Wenst u meer info over stapelbare klaptafels kijk dan vlug op https://www.astranova.be | Stapelbare Klaptafels

Meubelen | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Stapelbare klaptafels

aanmelden middot registreren middot winkelmandje middot klantenservice middot nederlands frans home webshop palraco documentatie contact home raquo webshop online catalogus ontwikkeling protobouw aanpassingen herstellingen automotive specials mobiele racks minirail conveyors stapelracks opzetwanden kantoor en magazijnstellingen scheidingswanden hekwerk bouwomheiningen cabines cassetten en paternostersystemen intern transportmateriaal handpaletwagens werktafels en hefkolommen veiligheidskooien rolcontainers meubelcontainers rolplateaus kantelbakken onderlossers silo s shovels milieucontainers opvangbakken afvalcontainers en heftruckapparatuur stapelbakken stapelpaletten magazij.

kusch co kusch co endenlfr nl en de fr dit zijn wij interieurs airport seating solutions stoelenseries tafelseries referenties design newsletter beelddatabank intranet news pers contact hola design by jorge pensi in legde de serie hola de hoeksteen voor een langdurige en succesvolle samenwerking tussen kusch co en de argentijnse architect en designer jorge pensi die tegenwoordig in barcelona woont stapelbare klaptafels zijn zeer gegeerd Deze stoelen kenmerken zich door de typerende vormentaal waarvoor pensi bekend staat. Het resultaat is een perfecte alleskunner inzetbaar in bijna ieder interieur. De stijlvolle vormgeving waarvan de dynamisch gebogen rugleuning genspireerd is op een bol staand zeil nodigt uit om plaats te nemen. Door het veelvoud van aantrekkelijke kleuren waait er een frisse wind in ieder interieur. Net zoals de rugleuning is ook de zitting gemaakt van hoogwaardig en duurzaam kunststof eenvoudig te reinigen en makkelijk te hanteren. Alle varianten zowel stoel als armstoel met of zonder opdekstoffering kunnen onderling met elkaar gecombineerd worden en zijn alle stapel en koppelbaa.

Toelichting over Stapelbare klaptafels

overslaan en naar de inhoud gaan menu info search over horta vacatures contact nl nl fr home tuinieren tuinbeleving huisdieren neerhofdieren huis amp hobby evenementen producten amp promos onze winkels home tuinbeleving afsluitingen barbecue schaduw in de tuin speeltuigen terras terrasverwarming tuinhout tuinhuizen amp carports tuinmeubelen zwembad en vijver wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren. Cookiebeleid ok ik ga akkoord tuinbeleving richt je tuin in samen met horta voor nog meer tuinplezier iedereen wil graag op een andere manier van zijn of haar tuin genieten meer info bekijken over stapelbare klaptafels Voor de n is dat intensief tuinieren in een siertuin of moestuin. Voor de andere is dat zalig niets doen in de zon of in de schaduw in de tuin of op het terras. Of wie houdt er niet van een tuinfeest met vrienden en een fantastische barbecue of van een verfrissende duik in je eigen zwembad of zwemvijver sommigen staan cht op hun privacy en wensen een mooie tuinafsluiting. Anderen denk.