Menu Sluiten

Tafels Rusthuizen

Met het assortiment horecameubilair bewijst Astranova haar diversiteit.In onze brede waaier aan horecastoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder horecainterieur een antwoord.

Bij ons zit U goed!

Met het assortiment projectmeubilair bewijst ASTRANOVA haar diversiteit. In onze brede waaier aan stoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder interieur (horeca, project of privé) een antwoord.

U bepaalt zelf de kleuren en de afwerking. De zitbanken worden in eigen atelier volgens uw maten ontworpen. Ook herbekleding van uw stoelen of zitbanken is mogelijk. Overtuig uzelf, bij de horecameubelen van ASTRANOVA vindt u zeker uw gading !

Ben je er nog niet aan uit en wil je meer info ?? Bel dan gerust 09/228.80.20 of stuur een mail. We doen ons best om u verder te helpen!

00537380053738

Meer info

tags: Advies Horeca Meubilair – Horeca Meubilair – Horecatafels – Projectmeubilair – Projectmeubilair Oost-vlaanderen – 

Wenst u meer info over tafels rusthuizen kijk dan vlug op https://www.astranova.be | Tafels Rusthuizen

Meubelen | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Tafels rusthuizen

taal nederlands nederlands franais home priv toepassingen zakelijke doeleinden brands outlet vanaf najaar beschikbaar contact taal nederlands nederlands franais ziekenhuizen rvt rusthuizen home zakelijke doeleinden ziekenhuizen rvt rusthuizen ziekenhuizen rvt rusthuizen onze producten behoren tot de standaardkwaliteitsnorm eigen aan de zorgsector hygine ergonomie tijdloos. Dus naadloos en gentegreerd elementen steeds op maat vervaardigd. Het start bij de patinten badkamer maar ook de bijzettafels en het klein meubilair in de patintenkamer. Dan de diverse infobalies en het onthaal de publieke sanitaire voorzieningen maar de werkbladen voor de klinische laboxs van alle afdelingen gaande van dialyse orl oncologie. Tot jammer genoeg het mortuarium. Voor de afdeling heelkunde .

home webshop nieuws amp events over slots collecties verhuur amp verkoop contact outlet home webshop nieuws amp events over slots collecties verhuur amp verkoop contact outlet artikelen euro . Ga naar winkelmandje login registreer nl fr en de home verhuur amp verkoop verhuur amp verkoop bij slots puretextiles hebt u de vrije mogelijkheid om voor aankoop van linnen te kiezen of voor een huur formule te kiezen. Deze belangrijke keuze hangt af van verschillende componenten tafels rusthuizen gratis levering Ons ervaren team begeleidt u graag in deze keuze om in nauwe samenspraak de beste optie te kiezen. Verkoop slots pure textiles staat bovenal voor betrouwbare en dus duurzame kwaliteit voor styling en klantgericht denken. De productie van hotel linnen en tafelbekleding is een ambacht. Bij slots pu.

Interesse in Tafels rusthuizen

fr nl en onze diensten kantoren en werkruimten gemeenschappelijke delen ramen venster zonnepanelen vloeren gespecialiseerde schoonmaak na werken voor na verhuizing na een evenement verwijderen van graffiti computerapparatuur andere sectoren ontsmetting ontsmetting verneveling winkels en bedrijven na brand of waterschade werken facilitaire diensten klusjesman renovatie en afbraak ons bedrijf personeel en producten waarom bsc referenties en getuigenissen kwaliteitsverbintenissen kwaliteitscontrole en inspecties contact faq jobaanbieding schoonmaak en ontsmetting als partner in de schoonmaak en ontsmetting staan wij aan uw zijde in deze moeilijke periode Wat betekent tafels rusthuizen Wij begrijpen ten zeerste de genomen sluitingsmaatregelen maar denken dat de regelmatige schoonmaak van uw lokalen zou moeten behouden blijven desondanks de gedeeltelijke afwezigheid van personeel. Het is inderdaad noodzakelijk om op regelmatige basis tenminste alle contactpunten te ontsmetten. Het goede nieuws is dat het virus niet bestand is tegen ontsmettingsmiddelen een studie gepubliceerd op maart toonde aa.