Menu Sluiten

Bureaukasten Met Handige Opstelling

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Dressingkasten – Ingebouwde Kasten – Kasten Op Maat – Maatkasten – Opbergkasten Op Maat – 

Wenst u meer info over bureaukasten met handige opstelling kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Bureaukasten Met Handige Opstelling

Meubelen | Slapen | Meubilair | Interieur | Keuken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bureaukasten met handige opstelling

leugenberg ekeren over ons materialen blog contact kasten op maat dressingkasten slaapkamers bureaukasten keuken op maat badkamermeubel en toilet woonkamers boxsprings kasten op maat maatkasten maatkasten zijn een onmisbaar product in de hedendaagse woning bureaukasten met handige opstelling zijn zeer gewaardeerd Slaapkamers kasten voor leefruimte vestiairekast berging garage . Voor elke ruimte een oplossing met ingebouwde kasten een uitgebreid gamma aan kastaccessoires zoals uittrekbare broeken en dassenhouders garderobeliften schuiven uittrekbare tabletten maken je maatkasten nog praktischer De verscheidenheid van bureaukasten met handige opstelling Inbouwkasten onder schuine daken zijn natuurlijk ook geen probleem waardoor elke ruimte ten volle benut kan worden. Niets is standaard in elke kamer maken we vo.

.

Inlichtingen over Bureaukasten met handige opstelling

.