Menu Sluiten

Bureauruimte Handige Opstelling

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Kasten Op Maat – Oplossing Met Ingemaakte Kasten – Opbergkasten Op Maat – Oplossing Kasten Op Maat – Maatkasten – 

Wenst u meer info over bureauruimte handige opstelling kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Bureauruimte Handige Opstelling

Meubilair | Keuken | Slapen | Meubelen | Meubelmakerij | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bureauruimte handige opstelling

leugenberg ekeren over ons materialen blog contact kasten op maat dressingkasten slaapkamers bureaukasten keuken op maat badkamermeubel en toilet woonkamers boxsprings bureaukasten burelen wij richten burelen in met bureaukasten voor zowel professionele als particuliere doeleinden. Onze kasten worden voorzien van verstevigde leggers om de draagkracht van dossiers te garanderen. Met uittrekbare tabletten zorgen we voor extra werkruimte bureauruimte handige opstelling bedrijf De achterste kastdelen zijn dan weer vlot bereikbaar door gebruik te maken van laden en mappenladen bureautafel op maat ingewerkte of bijhorende bureautafels worden tevens op maat gemaakt ook hier kan u kiezen voor een ergonomische werkplek door gebruik te maken van een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau. Onze realisaties niets is standaard in elke .

home business center opleidingen opleidingen overzicht kmo portefeuille faq vacatures contact toggle navigation vacatures zoeken facebook kmo team linkedin kmo team home business center opleidingen opleidingen overzicht kmo portefeuille faq vacatures contact facebook kmo team linkedin kmo team welkom in het kmo team business center unieke vergaderruimtes opleidingsruimtes priv kantoren coworkingplekken ontdek meer bekijk video times het aanbod van kmo business center het unieke kmo team business center ten noorden van antwerpen biedt vergaderruimtes coworkingplekken opleidingsruimtes privkantoren. Comfortabele ruimtes in een sfeervolle setting. Vergaderruimtes elk van onze vergaderzalen heeft zijn eigen specifieke vormgeving oogt erg modern en brengt stu.

Het domein van Bureauruimte handige opstelling

over ons realisaties nieuws amp media antwerpen denderleeuw halle projectmarkt over ons realisaties nieuws amp media antwerpen denderleeuw halle projectmarkt nieuws media covid update covid update de toonzalen zijn open om het voor u als klant en onszelf zo veilig mogelijk te houden verkiezen we om een afspraak met je vast te leggen. Zo reserveren we de nodige tijd en dit binnen een volledig veilige ruimte batibouw onze presentatie op batibouw geniet ervan bekijk van oud naar nieuw van oud naar nieuw met respect voor de bestaande woning en de huidige opstelling slagen de keukenarchitecten er in om ook bij deze klanten een mooi evenwicht te vinden tussen esthetiek en praktische elementen keuken van vloer tot plafond met maximale bergruimte Ons voorstel over bureauruimte handige opstelling De keuken wordt niet alleen een stukje strakker maar ook heel wat ruimer waar vroeger een muurtje zorgde voor de afscheiding met de rest van de keukenruimte is nu extra kastruimte voorzien met frontpanelen reikend tot net boven de vloerpas. Zowel kook als spoelzones werden ruim voorzien van hoge laden wat weeral.