Menu Sluiten

Ingewerkte Bureautafels Op Maat Gemaakt

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Kasten Op Maat – Oplossing Met Ingemaakte Kasten – Opbergkasten Op Maat – Oplossing Kasten Op Maat – Maatkasten – 

Wenst u meer info over ingewerkte bureautafels op maat gemaakt kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Ingewerkte Bureautafels Op Maat Gemaakt

Meubelen | Meubelmakerij | Slapen | Meubilair | Keuken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ingewerkte bureautafels op maat gemaakt

home werkwijze realisaties contacteer ons bureau de beschikbare ruimte in een bureau is vaak eerder beperkt. Het werken met kasten op maat garandeert een efficint ruimtegebruik. Legplanken op verschillende hoogtes en ingewerkte laden zorgen voor een ordelijk beheer van uw documenten en bureaubenodigdheden. Bij totaalinterieur malin kan u ook terecht voor een bureautafel op maat gemaakt in het materiaal van uw keuze. Terug naar overzicht waarmee kunnen we u helpen heeft u een uitdaging voor ons neem contact op en we maken er samen iets moois van contacteer ons guldenboom a okegem ninovemiddott. middotwim.malinskynet.be copy totaalinterieur malin bvbamiddotprivacymiddotwebdesign math.

leugenberg ekeren over ons materialen blog contact kasten op maat dressingkasten slaapkamers bureaukasten keuken op maat badkamermeubel en toilet woonkamers boxsprings bureaukasten burelen wij richten burelen in met bureaukasten voor zowel professionele als particuliere doeleinden ingewerkte bureautafels op maat gemaakt prijs Onze kasten worden voorzien van verstevigde leggers om de draagkracht van dossiers te garanderen. Met uittrekbare tabletten zorgen we voor extra werkruimte. De achterste kastdelen zijn dan weer vlot bereikbaar door gebruik te maken van laden en mappenladen bureautafel op maat ingewerkte of bijhorende bureautafels worden tevens op maat gemaakt ook hier kan u kiezen voor een ergonomische werkplek door gebruik te maken van een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau. Onze realisaties niets is standaard in elke bureauruimte maken wij voor u de meest handige opstelling en indeling voor uw bureau of kasten op maat steeds met oog voor detail fotos boekenkast met accent in de randafwerking foto combinatie van houtstructuren foto bureau op maat foto dossierkast met sch.

Het terrein van Ingewerkte bureautafels op maat gemaakt

producten producten raquo het product alle zoekresultaten weergeven de ondernemingnewsproductenlichtoplossingenservicecontact studie waargenomen lichtkwaliteit op kantoor gelieve u te registreren om deze studie te ontvangen zumtobel heeft samen met het fraunhofer iao een globale gebruikersstudie opgestart die de waargenomen lichtkwaliteit op kantoor registreert. De resultaten van deze langdurige studie tonen welk potentieel een gebruikers en toepassingsgerichte verlichting voor de werkruimte kan bieden Onze suggestie over ingewerkte bureautafels op maat gemaakt Architecten lichtingenieurs en facility managers vinden in de voorliggende tussentijdse resultaten een gefundeerde kennisbasis om de verschillende behoeften van de verschillende werknemersgroepen beter te begrijpen. Mevrouw de heer voornaam familienaam email firma sector geli.