Menu Sluiten

Indelingen Badkamermeubel Op Maat

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Kasten Op Maat – Oplossing Met Ingemaakte Kasten – Opbergkasten Op Maat – Oplossing Kasten Op Maat – Maatkasten – 

Wenst u meer info over indelingen badkamermeubel op maat kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Indelingen Badkamermeubel Op Maat

Interieur | Slapen | Meubelmakerij | Meubelen | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Indelingen badkamermeubel op maat

menu home ons aanbod keukens badkamermeubelen inbouwkasten apparaten ons bedrijf koopjeshoek contact inbouwkasten niets is leuker dan veacuteeacutel opbergruimte onze inbouwkasten kunnen geplaatst worden in dressing en berging. Door ze te voorzien van schuifdeuren in kleur glas of spiegel worden ze multifunctioneel. De indeling wordt volgens de wens van de klant aangepast. Men plaatst ze dan ook in alle delen van het huis hall slaapkamer zolder zelfs badkamer en keuken. Wenst u uw bureel te verfraaien dan kunnen wij dit voor u doen handige ladekasten hoge kasten met diverse indelingen een bureelblad met voldoende plaats voor computer en printer enz. Zelfs een barkast en of koelkast zijn mogelijk als u er zakenpartners.

nieuw anders wonen home construct aanbod realisatie video concept aanbod realisatie video contractor contact aanbod home . Video rsco construct . Construct vastgoed nieuwbouw indelingen badkamermeubel op maat zijn zeer gewild Aanbod realisaties video rsco concept concept interieur renovatie. Aanbod realisaties contractor aannemingen aanbod wellimmo zit u met vragen of is er toch nog iets niet helemaal duidelijk . Facebook . Interieuradvies conceptadvies bent u op zoek naar een creatief ontwerp voor de herinrichting van een ruimte een kastje op maat een badkamermeubel een keuken gordijnen verlichting we adviseren je daarbij graag. Er wordt een grondplan en moodboard opgemaakt zodat u onmiddellijk een klare kijk krijgt op het eindres.

Feiten over Indelingen badkamermeubel op maat

home badkamergids badkamerrenovatie badkamerrenovatie kosten premie badkamerrenovatie offerte badkamerrenovatie badkamerrenovatie senioren badkamer verbouwen kleine badkamer renoveren goedkoop badkamer renoveren sanitair vervangen badkamer betegelen kosten badkamer plaatsen nieuwe badkamer goedkope badkamer badkamer ontwerpen inloopdouche plaatsen inloopdouche plaatsen kosten gratis offertes badkamer laten renoveren vergelijk gratis offertes en bespaar start nu gratis vrijblijvend badkamerrenovatie wil je een badkamerrenovatie laten doen omdat je huidige badkamer echt aan vernieuwing toe is er zijn tal van mogelijkheden voor een renovatie Wat verstaan we onder indelingen badkamermeubel op maat Zo kun je kiezen voor een basis badkamer die functioneel en van alle gemakken voorzien is met een simpele douchecabine een wastafel en een toilet. Waan je jezelf liever in luxe dan kies je voor mooie natuurstenen als badkamertegel en neem je een inloopdouche met chique badkamerverlichting. Je leest op deze pagina alles over badkamerrenovatie en hoe het renover.