Menu Sluiten

Meubelmakerij Kasten Voor Bureel

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Dressingkasten – Ingebouwde Kasten – Kasten Op Maat – Maatkasten – Opbergkasten Op Maat – 

Wenst u meer info over meubelmakerij kasten voor bureel kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Meubelmakerij Kasten Voor Bureel

Meubelmakerij | Meubilair | Slapen | Interieur | Keuken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Meubelmakerij kasten voor bureel

sluiten home nationaal zoeken alfabetisch bedrijfssector uitgebreid lucky box vriendelijkste handelaar uw zaak gratis aanmelden inloggen inloggen home nationaal handelaars alfabetisch bedrijfssector uitgebreid lucky box vind een handelaar in opwijk zoek bron handelsgids handelsgids vlaams brabant opwijk je zaak gratis online plaatsen vul onderstaande vakken in voor je gratis vermelding op www.handelsgids.be iedere zelfstandige in hoofd of bijberoep kan profiteren van dit uniek aanbod zonder financieumlle of andere verplichtingen voor de rest van zijn bestaan. verplichte velden firmanaam bedrijfssector kies een sector x aalputten aandrijvingen aanhangwagens aanleg inritten aannemers aanwervingsbureaus aardappelen aardbeienteelt accessoires accounta.

de coene interior decoration volg ons ook op de coene op facebookde coene op instagram home projecten de coene contact de coene frres sa is het jaar waarop het kortrijkse verhaal van de coene van start gaat. De behangersstoffeerderszaak van vader adolphe sr. Wordt na zijn overlijden door de weduwe verdergezet met de hulp van haar oudste zoon jozef op dat ogenblik pas jaar meubelmakerij kasten voor bureel voor meer omzet In vervoegt zijn jongere broer adolphe het bedrijfje samen met hun schoonbroer arthur deleu. In deze beginperiode laten ze zich inspireren door henry van de velde en de arts and craftsbeweging. Het bedrijf groeit explosief door zich te specialiseren in totaalinrichtingen naar eigen ontwerp. Na een moeilijke periode tijdens wo i met bombardementen o.

Mededeling over Meubelmakerij kasten voor bureel

leugenberg ekeren over ons materialen blog contact kasten op maat dressingkasten slaapkamers bureaukasten keuken op maat badkamermeubel en toilet woonkamers boxsprings slaapkamers slaapkamers op maat slapen en of studeren in een mooie en praktische kamer zorgt ongetwijfeld voor een goed resultaat. Zowel voor volwassenen tieners en kinderen worden onze kamers voorzien van een slaapkamerkast op maat en indien gewenst met bijhorend bed en of nachtkasten het nut van meubelmakerij kasten voor bureel Jeugd slaapkamer zowel voor volwassenen tieners als kinderen worden de kamers uitgerust met een volledig ingebouwde slaapkamer voorzien van kasten op maat een bed of boxspring alsook indien gewenst een ingewerkt bureel. Kasten op maat onder schuine daken zijn uiteraard geen probleem en kunnen ten volle benut worden. Onze realisaties niets is standaard in elke slaapkamer maken wij voor u de meest handige opstelling en indeling voor uw bed of kasten op maat steeds met oog voor detail. fotos melamine met bovenbouw draaideuren fotos fineereiken bovenbouw nachtkaste.