Menu Sluiten

Stoelen Wachtzaal

Met het assortiment horecameubilair bewijst Astranova haar diversiteit.In onze brede waaier aan horecastoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder horecainterieur een antwoord.

Bij ons zit U goed!

Met het assortiment projectmeubilair bewijst ASTRANOVA haar diversiteit. In onze brede waaier aan stoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder interieur (horeca, project of privé) een antwoord.

U bepaalt zelf de kleuren en de afwerking. De zitbanken worden in eigen atelier volgens uw maten ontworpen. Ook herbekleding van uw stoelen of zitbanken is mogelijk. Overtuig uzelf, bij de horecameubelen van ASTRANOVA vindt u zeker uw gading !

Ben je er nog niet aan uit en wil je meer info ?? Bel dan gerust 09/228.80.20 of stuur een mail. We doen ons best om u verder te helpen!

00537380053738

Meer info

tags: Advies Horeca Meubilair – Horeca Meubilair – Horecatafels – Projectmeubilair – Projectmeubilair Oost-vlaanderen – 

Wenst u meer info over stoelen wachtzaal kijk dan vlug op https://www.astranova.be | Stoelen Wachtzaal

Meubelen | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Stoelen wachtzaal

sluiten promoties nieuws tips en vragen merken een mooi bankstel koop je bij de makers zelf menu collectie salons relaxzetels bijzetzetels salontafels tapijten accessoires merken over de rore toonzaal atelier bedrijfsfilm klantenreacties promoties realisaties maatwerk projecten herstofferen herstofferen privaat project toonzaalmodellen salons relaxzetels bijzetzetels salontafels tapijten contact home over de rore klantenreacties klantenreacties klantenreacties van denis verzonden zondag aan de rore onderwerp vernieuwen zitkussens beste jo onze zitkussens werden fantastisch vernieuwd proficiat stoelen wachtzaal schatting aanvragen Dank voor de ruime tijd die je besteed hebt om de juiste kleur en dito structuur van het leder te bepalen. Dat is het voordeel om kwaliteitsmeubelen te kopen gemaakt in eigen atelier. Misschien iets duurder maar op termijn.

dokter isabelle wauters home praktische info voor patinten wie zijn we ligging links menu nl fr welkom op de website van dokter wauters coronavirus lees onderstaande aanbevelingen maak je afspraak online dokter isabelle wauters longziekten overijse belgilaan a overijse coronavirus de patintenpopulatie die in de praktijk op raadpleging komt loopt voor een groot deel hoger risico om complicaties te doen in geval van besmetting met het coronavirus daarom dient zeker hier het risico op besmetting tot een minimum herleid te worden. Om de verspreiding van het virus te beperken worden een paar maatregelen genomen het aantal afspraken is beperkt zodat de wachtzaal zo weinig mogelijk moet gebruikt worden. per patint kan maximaal n persoon vergezellen. breng een mondmasker mee en zet .

Data over Stoelen wachtzaal

overslaan en naar de inhoud gaan menu main menu meubilair projecten panache contact nl fr een warm en comfortabel onthaal van je bezoekers met panaches design wachtbanken zoek je designwachtbanken die snel en met een minimum aan gereedschap te assembleren zijn dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij panache vind je een brede waaier comfortabele zitbanken en ergonomische designzitbalken ontworpen door europa s meest gereputeerde designers. We bieden je zowel modulaire oplossingen voor de inrichting van de wachtzaal in je praktijk je funerarium of je kantoor maar ook fraaie vandalismebestendige zitbanken voor ziekenhuis station sporthal of school Het toekomstperspectief van stoelen wachtzaal Heb je geen tijd of zin om zelf te assembleren doe ber.