Menu Sluiten

Leveranciers Maatkasten

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Kasten Op Maat – Oplossing Met Ingemaakte Kasten – Opbergkasten Op Maat – Oplossing Kasten Op Maat – Maatkasten – 

Wenst u meer info over leveranciers maatkasten kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Leveranciers Maatkasten

Interieur | Meubelen | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers maatkasten

menu infoluma.be home luma realisaties toonzalen jobs afspraak contact eigen fabriek toonzalen bedrijf en geschiedenis al drie generaties lang is luma een gespecialiseerd maatwerkbedrijf voor keukens badmeubelen en dressings. In richtte frans luyckx samen met zijn schoonvader karel mast luma bvba luyckx mast op. na vele uitbreidingen verhuisde het bedrijf in van molmillegem naar een ruimere locatie op het industrieterrein berkenbos in mol. karl luyckx en zijn vrouw anja michiels namen in het bedrijf over. Ook zij blijven investeren om hun bedrijf te laten groeien leveranciers maatkasten gevraagd Eigen fabriek de eigen fabriek is het pareltje van ons bedrijf. Luma onderscheidt zich hiermee van de concurrentie. De fabriek omvat het volledige productieproces van a tot z inclusief een hypermoderne lakafdeling. De productie start bij het computergestuurde platenmagazijn dat automatisch platen stockeert en op maat zaagt. Nadien gaan de platen door.

del duca interieur home bedrijf himacs wat is himacs waarom himacs kleuren himacs onderhoud van himacs himacs quality club kostprijs himacs interieur zonwering raamdecoratie buitenzonwering rolluiken realisaties himacs interieur raamdecoratie buitenzonwering rolluiken contact bedrijf del duca interieur is een op en top vlaams bedrijf gerund door de twee zaakvoerders johan joris en roel van hoolst. Wij hebben ons gespecialiseerd in het verwerken van solid surface materiaal hoofdzakelijk in de vorm van naadloze douches keukentabletten lavaborsquos en dergelijke. Telkens vertrekkende van een ideale samensmelting tussen schoonheid gebruiksvriendelijkheid onderhoudsgemak en lange levensduurte. Del duca interieur levert en plaatst ook alle binnen en buitenzonwering bij u thuis gaande van rolgordijnen reepgordijnen screens rolluiken zonneschermen hellip al dan niet geautomatiseerd. Di.

Toelichting over Leveranciers maatkasten

overslaan en naar de algemene inhoud gaan home contact toggle navigation diensten maatkasten ramen en deuren interieurinrichting trappen bibliotheken allerlei over ons over ons generaties vakmanschap generatie het begin bij bracke interieur hebben we een erg lange traditie van schrijnwerkers achter de rug Het uitpluizen van leveranciers maatkasten De eerste zaak werd reeds in opgestart door oscar bracke. Toen bestonden de diensten van het bedrijf nog uit algemene timmeren schrijnwerken. Generatie de uitbreiding jaar later werd het bedrijf overgenomen van hubert bracke vader van de huidige zaakvoerder peter. In die tijd lag het accent nog voornamelijk op het maken van ramen deuren en trappen. Generatie sinds staatpeter bracke zijn vader bij in het bedrijf. In die periode werden de diensten van de schrijnwerkerij uitgebreid naar op maat gema.