Menu Sluiten

Geschikt Tabel Voor Badkamermeubel

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Kasten Op Maat – Oplossing Met Ingemaakte Kasten – Opbergkasten Op Maat – Oplossing Kasten Op Maat – Maatkasten – 

Wenst u meer info over geschikt tabel voor badkamermeubel kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Geschikt Tabel Voor Badkamermeubel

Keuken | Meubilair | Interieur | Meubelen | Meubelmakerij | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Geschikt tabel voor badkamermeubel

resultaten voor badkamermeubel hout natuursteen abstract gerritsen glazen grafmonumenten grafsteen grafsteen glas grafsteen glas prijzen grafstenen ikea ring badkamermeubel hout natuursteen blog posts tagged natuursteen. De waskom wordt gebruikt als wastafel en zorgt voor een chique uitstraling en een totaal andere sfeer in de badkamer geschikt tabel voor badkamermeubel schatting aanvragen Posted in blog tags waskom opzetkom wastafel natuursteen graniet sanitair badkamermeubel badkamer badkamers trends inspiratie. Aanbieding bad bad op pootjes baddouchecombinatie baden badkamer badkamer. Houtfineer badkamermeubel natuursteen wastafel cm badkamermeubel outlet. Voor meer informatie neem contact met ons op lees meer over geschikt tabel voor badkamermeubel Materiaal natuursteen dubbele wastafel..

.

Sterke info over Geschikt tabel voor badkamermeubel

.