Menu Sluiten

Tafels Voor Publieke Ruimte

Met het assortiment horecameubilair bewijst Astranova haar diversiteit.In onze brede waaier aan horecastoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder horecainterieur een antwoord.

Bij ons zit U goed!

Met het assortiment projectmeubilair bewijst ASTRANOVA haar diversiteit. In onze brede waaier aan stoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder interieur (horeca, project of privé) een antwoord.

U bepaalt zelf de kleuren en de afwerking. De zitbanken worden in eigen atelier volgens uw maten ontworpen. Ook herbekleding van uw stoelen of zitbanken is mogelijk. Overtuig uzelf, bij de horecameubelen van ASTRANOVA vindt u zeker uw gading !

Ben je er nog niet aan uit en wil je meer info ?? Bel dan gerust 09/228.80.20 of stuur een mail. We doen ons best om u verder te helpen!

00537380053738

Meer info

tags: Projectmeubilair – Tafels Horeca – Zitbanken – Terrasmeubelen – Projectmeubilair Oost-vlaanderen – 

Wenst u meer info over tafels voor publieke ruimte kijk dan vlug op https://www.astranova.be | Tafels Voor Publieke Ruimte

Meubilair | Meubelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Tafels voor publieke ruimte

skip to content atelier ruimtelijk advies atelier ruimtelijk advies home projecten publieke ruimte park wijk wonen zorg school divers over ons vacature contact park brussel pannenhuispark groene schakel met spoorwegsfeer opdrachtgever stad brussel ontwerp landinzicht voorlopige oplevering maart kostprijs .. het pannenhuispark op lijn a is de laatste ontbrekende schakel in de verbinding tussen het bockstaelplein en de havenlaan. Complementair aan de andere delen van de groene corridor heeft het park een eigen en bijzonder landschapsaanbod afgestemd op de omliggende sociaalculturele omgeving waaronder een speelbos recreatieve en sportieve ruimtes en aangepast gebruik van hellingen tafels voor publieke ruimte passend voor uw firma In het on.

over ons zwembaden publieke zwembaden zwembaden thuis binnenzwembad onderhoud en techniek watermanagement service en onderhoud renovatie fotogalerij team contact over ons zwembaden publieke zwembaden zwembaden thuis binnenzwembad onderhoud en techniek watermanagement service en onderhoud renovatie fotogalerij team contact binnenzwembad op maat home is where your heart is binnenzwembad een binnenzwembad biedt een ideale uitkomst voor iedereen die het hele jaar door een verfrissende duik wil nemen. Een binnenzwembad kan in eigen huis worden aangelegd of wordt aangelegd om het wellness aanbod binnen hotelorganisaties naar een hoger plan te tillen. Een zwembad biedt onder andere het voordeel dat u of uw gasten ongeacht de weersomstandigheden kunnen zwemmen. Wilt u geheel vrijblijvend sparren met onze designers over hoe ze uw visie kunnen waarmaken vrijblijvend contact opnemen waarom een binnenzwembad aan.

Het domein van Tafels voor publieke ruimte

de architectengroep werk personen contact instagram lt gt inrichting en maatmeubilair kantoor shm vooruitzien beringen . De kantoren van de huisvestingsmaatschappij vooruitzien bevinden zich in gekoppelde woningen. Om de ontvangst van bezoekers te verbeteren wijzigen we de interne organisatie van het gebouw en situeren we alle kantoren op het gelijkvloers rond een publieke wachtruimte. De renovatie omvat niet enkel structurele aanpassingen aan het gebouw maar ook de inrichting van het interieur Het scala van tafels voor publieke ruimte De sfeer van het kantoor wordt bepaald door het gebruik van multiplex hout voor de lambrisering gekleurd glas voor de binnenramen en zwarte vloertegeltjes in de wachtruimte. Wij ontwerpen ook de kantoortafels en ladeblokjes op basis van multiplex hout zodat gebouw en inrichting eacuteeacuten geheel gaan vormen. Fotos ja.