Menu Sluiten

Leveranciers Horecatafels

Met het assortiment horecameubilair bewijst Astranova haar diversiteit.In onze brede waaier aan horecastoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder horecainterieur een antwoord.

Bij ons zit U goed!

Met het assortiment projectmeubilair bewijst ASTRANOVA haar diversiteit. In onze brede waaier aan stoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder interieur (horeca, project of privé) een antwoord.

U bepaalt zelf de kleuren en de afwerking. De zitbanken worden in eigen atelier volgens uw maten ontworpen. Ook herbekleding van uw stoelen of zitbanken is mogelijk. Overtuig uzelf, bij de horecameubelen van ASTRANOVA vindt u zeker uw gading !

Ben je er nog niet aan uit en wil je meer info ?? Bel dan gerust 09/228.80.20 of stuur een mail. We doen ons best om u verder te helpen!

00537380053738

Meer info

tags: Projectmeubilair – Tafels Horeca – Zitbanken – Terrasmeubelen – Projectmeubilair Oost-vlaanderen – 

Wenst u meer info over leveranciers horecatafels kijk dan vlug op https://www.astranova.be | Leveranciers Horecatafels

Meubilair | Meubelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers horecatafels

schrijf u in om op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen en promoties newsletter onze producten wie zijn wij grote klanten contact jobs onze selectie onze promoties producten zoeken de onderneming onze troeven de onderneming de partner van professionals in de horeca erkende vakkennis jaar ervaring een bestudeerd productenaanbod . Referenties waarvan . In voorraad een onbetwiste aanwezigheid nationale dekking benelux . Klanten in alle marktsegmenten hotelwezen collectiviteiten restaurants traiteurs … Gepersonaliseerde en specifieke commerci le ondersteuning voor vakkundig advies verantwoordelijken grote accounts vertegenwoordigers commerciele assistenten een modern en krachti.

zoeken naar verkoop tweedehands meubelen verkoop tweedehands meubelen tweedehands outlet huis meubels kopen eiken meubels verkopen meubels verkopen vintage zandstralen tweedehands meubels verkopen tv verkoop. Zoekt u een specifiek model dat wij op dit moment niet verkopen zoekt u een specifiek model dat wij op dit moment niet verkopen geen probleem neem even contact met ons op om de mogelijkheden bespreken leveranciers horecatafels binnen uw budget Door ons uitgebreidt netwerk aan contacten in de design sector kunnen wij u in vele gevallen helpen uw specifieke wensen te verwezenlijken. Online tweedehands goederen kopen webshop kringloopwinkel. Meubels die relatief veel ruimte in beslag nemen aan te bieden in de kringloop online. Kringloop secondhand zet zich voor mens en milieu in. Tweedehands spullen aan te bieden in de kringloopwinkel in hillegom als wel in. De kringloop online. Hergebruik van goederen gestimuleerd en onze afvalberg verminderd. Produceren van meubels heeft een grote impact op het milieu. Secondhand vindt het belangrijk een steentje bij te dragen. Kringloopwinkel in hillegom te k.

Wat je wil weten over Leveranciers horecatafels

about us particulieren horeca trouwkleed feestkleding automatisch wassalon vacatures contact contacteer wasserij de parel uit aarschot menu horeca u zit in de horeca sector en zoekt nog een betrouwbare was en strijkservice voor uw keukenlinnen tafellinnen servetten en kokskleding de stoelhoezen van uw feestzaal laten wassen uw tafellinnen perfect wit gewassen en strak gestreken welkom bij wasserij de parel in aarschot uw was droog en strijkexpert met meer dan jaar ervaring wij zijn een vaste partner voor de bedrijfskleding en keukenlinnen van heel wat horecazaken in vlaanderen en blijven zelfs tijdens verlof en feestdagen open om u van dienst te zijn Ons voorstel over leveranciers horecatafels Was en strijkservice voor horeca tafellakens lopers servetten kokskleding witte hemden van het zaalpersoneel keukenlinnen gastendoekjes stoelhoezen onze wasserij pakt vlekken streng aan en controleert uw horeca linnen handmatig. Zijn de vlekken er niet uit dan wassen we opnieuw ook op strijkvlak werken w.