Menu Sluiten

Kwalitatief Tablet Op Maat

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Kasten Op Maat – Oplossing Met Ingemaakte Kasten – Opbergkasten Op Maat – Oplossing Kasten Op Maat – Maatkasten – 

Wenst u meer info over kwalitatief tablet op maat kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Kwalitatief Tablet Op Maat

Slapen | Keuken | Meubelen | Interieur | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kwalitatief tablet op maat

toggle navigation home keukens badkamerkasten maatkasten projecten binnendeuren renovatie gyproc contact fam. Blockxvan eester keuken superstrakke greeploze moderne keuken in laminaat hoogglans wit. Het werktablet is een witte composiet van ceasarstone pure white in gepolierde uitvoering. Leuk detail is de grasgroene muurafwerking met gelakt glas kwalitatief tablet op maat prijzen Het hoogglans laminaat is afgewerkt met slagvaste pvc boorden in dezelfde kleur en gelijmd met onze nieuwe kantenaanlijmer met lasertechniek. Hierdoor is er geen lijmnaad zichtbaar waardoor het lakwerk lijkt. Het grote voordeel is het gemakkelijker onderhoud en de lagere prijs van het hoogglans laminaat tegenover hoogglans lak. Kwalitatief is dit een hoogstaand product. Contacteer ons infoalkas.be ter stratenweg ranst be.. Volg ons copyright all rights reserved powered by chuck .

producten showroom over ons contact nl fr en producten meubelen lodge badkamermeubelen lodge badkamermeubelen een landelijke badkamer dan bent u met de lodge badkamermeubelen kwalitatief en elegant verder geholpen. De unieke structuur en decor van de eik fineer die deze meubelen bekleed sluit probleemloos aan bij de verschillende landelijke stijlen. Het tablet in natuursteen brengt de finale toets aan het meubel. En of twee waskommen gefrijnde of rechte boord en de mogelijkheid om op maat te werken zorgen voor een flexibel en doordacht concept voor uw badkamer. Lodge hangmeubelen lodge staande meubelen contact info schaarbeeklei vilvoorde infoaquaprestige.be ontdek onze producten download brochure meubelen baden douches porselein kraanwerk toebehoren radiatoren en handdoekdrogers keuken contact ontdek onze design badkamers op copy aqua prestige privacy amp cookies webdesign by quindi development by tarpit .

Informatie over Kwalitatief tablet op maat

prijzen herstellingen playstation nintendo switch locaties leuven herent antwerpen zakelijk techblog about algemene voorwaarden de winkel te antwerpen is van tot augustus gesloten professionele herstellingen te leuven onze herstellocatie te leuven is gevestigd in brusselsesteenweg herent tel email leuvenherstelcenter.be parking voor de deur we hebben op verschillende herstelpunten. Zo is er steeds een expert bij u in de buurt om uw toestel correct te herstellen. contact opnemen toestel herstellen is je smartphone of tablet defect werkt je playstation of nintendo switch niet meer je wenst deze te laten herstellen in regio leuven bij herstelcenter leuven kan dit snel en kwalitatief. Voor alle soorten toestellen kan je bij ons terecht zoals iphone smartphone tablet gameconsole smartwatch laptop amp meer Het scala van kwalitatief tablet op maat We herstellen ook alle bekende merk.